Премиерът Бойко Борисов отново управлява служебния джип, за да инспектира как вървят

...
Премиерът Бойко Борисов отново управлява служебния джип, за да инспектира как вървят
Коментари Харесай

Премиерът отново на инспекция с джипа си, посети АМ Европа

 Премиерът Бойко Борисов отново ръководи служебния джип, с цел да инспектира по какъв начин вървят ремонтните действия по пътищата в страната. Заедно с него пътуват зам.-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков и министърът на икономиката Емил Караниколов.

,,Много ми е кеф по този начин - първо ниви, след това трошляк и най-после идва асфалтът. Заради това се нервират другите, тъй като няма какво да покажат. Всичко това е за хората``, съобщи министър председателят Борисов и добави, че пътят към Ябланица би трябвало да бъде открит до 20 дни. “Преди три месеца беше равнища, в този момент стъпваме на асфалт, първите прави. Затова се нервират доста, то е тъга огромна, тъга ", разяснява Борисhttps://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2513772095517512/
Премиерът още веднъж на ревизия с джипа си, посети Автомагистрала " Европа "
От своя страна министър Караниколов заяви, че безработицата в страната е на рекордно ниски равнища - към 4%. Той добави още, че за последната календарна година у нас са открити фабрики за към 300 млн. евро, като по този метод са се отворили работни места за повече от 3000 души.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР